01. Dinosaurierna

Den smartaste dinosaurien

2011-12-23 19:22 #0 av: [SporeDiatrymisss]

Den smartaste dinosaurien av alla i hela historien gick under namnet Troodon. Troodon hade lika mycket hjärna som en struts, men det var VÄLDIGT MYCKET på dinosaurietiden. Troodon var så intelligent att vissa forskare tillochmed trodde att om inte Kt (katastrofen) hade skett så skulle Troodon utvecklas till en tänkande humanoid. Det skulle vara den istället för Homo Sapiens Sapiens (den nutida människan). Den var ett nattdjur. Den hade de största ögonen till prop. till kroppen. Den var okså den nordligaste dinosaurien. man har inte hittat några "hela" skelett av Troodon, så forskarna har baserat utseenset mer på den välkända dinosaurien Velociraptor. Troodon var omnivor. Man tror okså att Troodon var en Dromeosaurie. Troodon hade väldigt utvecklade sinnen. Särskilt syn och hörsel.

Hälsa gärna på mig på min Deviantart: http://sporediatrymisss.deviantart.com/

Anmäl
2011-12-23 20:43 #1 av: dolfen

Tänker på serien V. (Ödle-aliens.) Glad

 

Anmäl
2011-12-26 17:17 #2 av: starhawk

Jo det är ju där problemet ligger Troodon och Velicoraptor var mycket intelligenta med dinosauriemått mätt, men jämfört med däggdjur står dom sig ganska slätt, nåt som man definitivt inte märker i Jurassic Park

Värd för Knivtillverkning  & Slöjd iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.