Om Förhistoriskt iFokus

Välkommen in i Förhistorien!

file0001152053763.jpg

Sajten grundas på den arkeologiska världen där historien talar om vilka vi är idag och hur vi kommit till det stadiet vi idag är i. Målsättningen med sajten är att ge och dela med sig av kunskap om hur människans förhistoriska liv såg ut, hur dinosauriernas värld var, varifrån våra husdjur härstammar och mycket mer. På denna sajt skall man kunna ställa frågor, få tips och råd samt disskutera med andra inom samma intresseområde.

Jag som sajtvärd heter Naima och har hållit på med historia i många år. Efter att ha hjälpt till vid det medeltida Gästabudsspelet i Nyköping, spelat en av huvudrollerna i teaterpjäsen "I Järnålderns Grepp" har jag även studerat vid Museologiska programmet vid Umeå Universitet samt arbetat på Västerbottens Museum.  Under alla de åren jag läst kring förhistoria har jag funnit att mycket material är ganska utspritt därav ville jag skapa en sajt där vi tillsammans kan hålla all information samlad.

Är det något du saknar på sajten så tveka inte att kontakta mig så ser jag till att din önskan blir min lag. Vi behöver alltid nya medarbetare så om du besitter goda kunskaper kring ämnet och är intresserad av att bli medarbetare, tveka då inte heller att kontakta mig. Är du bara allmän intresserad och verkligen brinner för att disskutera ämnet med andra så är du varmt välkommen att delta i samtliga diskussioner.

Artikelskrivare är vi också glada för att få lite flera av!

Artikelskrivare på sajten:

  • hilevij - Illustrerar även bilder till artiklar

 

Hjärtligt välkommen in till oss!

Med vänliga hälsningar sajtvärd och medarbetere!

file000871498531.jpg

 

Välkommen in som medlem

Värd

Avatar för NaimaG

Medarbetare

Avatar för Gudris